АкваСорс Дистрибутор – регистрация

Суперхрани от природата - kolastra.eu

Ползите от регистрация в АкваСорс са огромни за всеки човек. Ще споделим с вас най-добрите причини защо си заслужава да го направите.

13 причини да направите регистрация в АкваСорс

  1. До 30% отстъпка при собствени покупки.
  2. Изключително улеснен начин за извършване на поръчка.
  3. Подробна информация за употребата на продуктите.
  4. Достъп до специални месечни и блиц промоции.
  5. Възможност за печелене на награди и подаръци.
  6. Гаранции за качество.
  7. БЕЗ ангажименти и условия за минимална стойност на поръчка.
  8. БЕЗ годишни такси.
  9. Възможност за генериране на допълнителен доход.
  10. Постоянен контакт с човека, чрез който сте се регистрирали.
  11. Едно единствено изискване – в рамките на календарната година да закупите поне един продукт.
  12. В момента на регистрация може да закупите Програма Лесно начало само за 98 лв (нормална цена – 210 лева).
  13. БЕЗПЛАТНА доставка на регистрационния пакет с документи, както и на продуктите, ако сте закупили такива.

Как да стана Brand Ambassador на Aquasource

Единственият вариант за регистрация е онлайн чрез сайта на АкваСорс.

>> РЕГИСТРАЦИЯ 

Това са моите данни, които трябва да визлязат в полето за спонсор:

Име: Памонти ЕООД

Дистрибуторски номер: 50068207

Може да се свържете с мен на  0877 10 66 20, за да направим заедно регистрацията, в случай че изпитвате затруднения.

Защо си правят АкваСорс регистрация хората?

АкваСорс дистрибуторите се регистрират, защото по този начин се грижат за здравето си, повишават нивото на личностното си развитие и имат възможност да подобрят финансовото си положение. Хората избират да си направят регистрация, поради разнообразни доводи, но най-често срещаните са два. Ето ги и тях:

Желаят да пазаруват на по-ниска цена продуктите

Това е най-голямата група от хора, които желаят да направят регистрация в АкваСорс, за да могат да пазаруват по-изгодно продуктите. Те нямат никакъв допълнителен ангажимент към компанията и се грижат за собственото си здраве, както и за това на най-близките роднини и приятели.

В значителен процент от случаите човек прави регистрация, като след това от неговата регистрация и възможността за покупка на по-ниска цена на продуктите, се възползват негови близки, роднини, дори приятели.

Желаят да имат допълнителен доход

Дистрибуторът в АкваСорс има право да пазарува отстъпките с 30%, но всъщност той получава с тази регистрация и възможността да изкарва пари. Това е само по желание от страна на индивидуалния човек.

Ето два напълно реални примери, които хората споделят най-често с мен, когато ги попитам защо си правят регистрация:

⚫ „Аз пазарувам зелена енергия, коластра и мастни киселини. Това са 262 лева на месец. С регистрацията ще спестя 30% или 79 лева. Значи ще плащам по 183 лева на месец. Супер, идеално. Таксата за регистрация е 99 лева, което означава, че буквално ще си избия парите още през първия месец.“

⚫ „Аз пазарувам по 2 броя зелена енергия, коластра и мастни киселини, понеже купувам и за моята приятелка. Това са 524 лева на месец. С регистрацията ще спестим 30% или 158 лева. Значи всяка от нас ще плаща по 183 лева на месец. Супер, идеално. Таксата за регистрация е 99 лева, което означава, че и двете с нея ще трябва да си разделим по по-малко от 50 лева, понеже ще направим само една регистрация. Няма смисъл от две регистрации и да плащаме два пъти. Така още през първия месец ще съм на плюс, като тегля чертата.“

Стъпки за регистрация на АкваСорс дистрибутор онлайн:

 

Онлайн регистрация на дистрибутор в АкваСорс

Кликвате на надписа за регистрация >>> РЕГИСТРАЦИЯ <<<

След това попълвате всички нужни данни. Насоки за някои полета може да откриете в изображението по-долу. Ако искате да го видите в голям размер, моля кликнете върху него и то ще се отвори в нов прозорец за удобно четене.

След като сте попълните всичко кликвате върху ЗАВЪРШЕНА РЕГИСТРАЦИЯ и заплащате таксата по избрания от вас начин.

Това е всичко. Поздравления!

Свържете се с мен на  0877 10 66 20, за да ви помогна при регистрацията.

Моля, свържете се с офиса на АкваСорс на телефон 02 858 16 46, когато направите плащането, за да потвърдят получаването му, както и ако желаете да поръчате продукти, които да получите в пратката с документите.

Договорът ще ви бъде изпратен в два разпечатани и готови екземпляра до адреса, който сте въвели в процеса на регистрация. 

Регистрация в чужбина

Можете да направите онлайн регистрация на личен номер в АкваСорс, ако живеете в някоя от следните европейски държави:

Австрия, Белгия, Великобритания, Германия, Гърция, Дания, Ирландия, Исландия, Испания, Италия, Кипър, Латвия, Литва, Лихтенщайн, Люксембург, Малта, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Сърбия, Унгария, Франция, Холандия, Чехия, Швейцария или Швеция.

За целта изберете правилната държава още в началото на процеса на регистрация. Изключително важно е да направите регистрация в страната, в която живеете и ще получавате поръчките, които правите в магазина на АкваСорс.

Какво става след регистрацията?

След като вече имате личен дистрибуторски номер, може да се обръщате директно към Аквасорс нет (myaquasource.net), откъдето да правите поръчка.

След регистрацията ще получите имейл с данни за аквасорс вход за дистрибутори в бизнес хъба на компанията (https://hub.aquasource.net/Account/Login).

Ако желаете да пазарувате по телефона – обаждате се директно на някои от посочените в сайта на фирмата телефони.

Вместо заключение

Всеки човек или представител на фирма (издават се фактури при всяка покупка) може да закупи продуктите на АкваСорс по всяко време на деня, абсолютно всеки ден. Може да правите поръчка от онлайн магазина на АкваСорс или по телефона – както ви е удобно. За целта е нужно да имате регистрация като дистрибутор. С тази регистрация получавате личен дистрибуторски номер в АкваСорс и може да пазарувате от продуктите, които се предлагат.

Това, че ставате дистрибутор, с абсолютно нищо не ви задължава към АкваСорс! Няма изискване за плащане на членски такси, няма минимална стойност на поръчки, няма задължително ежемесечно пазаруване. Съществува само едно условие – да закупите един продукт в рамките на календарната година. По този начин ще си запазите правото да пазарувате с 30% отстъпка от продуктите на компанията.

Най-хубавото е, че имате шанс да изкарвате и допълнителни средства като споделяте за продуктите на други хора. Но това е само ако желаете да увеличите дохода си. Ако не желаете – пазарувате за себе си и близките си.

PS:

Ако не желаете да си правите регистрация в официалния сайт на АкваСорс, винаги може да поръчате продуктите на компанията от мен, на посочените цени в магазина. Преминете към магазина оттук.

Често Задавани Въпроси

✅ Защо да се регистрирам?

Защото само по този начин може да купувате продуктите на АкваСорс с 30% по-евтино, както и имате достъп до ексклузивни промоции, допълнителни отстъпки и възможност да получавате бонуси.

? Какво получавам, ако се регистрирам като дистрибутор?

Получавате право да пазарувате продуктите с 30% отстъпка от нормалните цени. Също така имате възможност за кешбек – да получавате обратно част от парите, с които сте пазарували през месеца. И не на последно място – имате достъп до изгодни оферти с подаръци.

? По какъв начин мога да направя поръчка?

След като получите своя дистрибуторки личен номер може да правите поръчка от онлайн магазина на АкваСорс.

? Колко струва регистрацията?

Регистрацията на дистрибутор в АкваСорс е еднократна, като имате възможност да закупите Програма Лесно Начало за 98 лева, чиято нормална цена е 210 лева.

⌛ Трябва ли да плащам годишни такси?

Не, не съществуват никакви годишни такси. Може да пазарувате, когато и каквото пожелаете.

❓ Има ли изискване за минимална стойност на поръчката?

Не, няма изискване за стойността на поръчката. Може да закупите само един продукт или колкото пожелаете.

❗ Има ли изискване за закупуване на минимално количество продукти?

Не, няма изискване за минимално количество продукти, които трябва да закупите в една поръчка. Може да пазарувате каквото и когато пожелаете – Зелена енергия, Коластра и всеки друг продукт от асортимента на АкваСорс.

Shopping Cart